Aquí podreu veure les receptes, majoritàriament de menjar, que vagi fent, tastant i provant.

Els ingredients utilitzats a les receptes són i seran sempre ecològics, així com l'aigua que s'utilitzi serà sempre filtrada o en defecte, embotellada en vidre.

En totes les receptes es poden adaptar tant els làctics, les farines, els endolcidors, etc. al gust o necessitats de cadascú.

Tingueu en compte que normalment cuino per a dues persones, per tant a la majoria de receptes que publico aquí hi ha els ingredients necessàris per a dos.

dilluns, 3 de desembre del 2012

Pets de monja




Ingredients:

3 ous 
150 g de sucre morè
250 g de farina


Procediment:

Batem els ous en un bol, amb el sucre fins a fer una massa blanquinosa, un cop ho tenim fet i ben unit, anem afagint la farina poc a poc, barrejant bé que no se'ns facin grumolls.

La massa ha de quedar esponjosa i espessa.

Quan tenim la massa feta la posem dins d'una mániga pastissera i una boquilla llisa i no gaire gran, i damunt de la plata del forn prèviament untada amb mantega o damunt d'un tapet de silicona fem els pets de monja de la mida d'una monèda de 20 cèntims si fa no fa.

Enfornem la plata al mig amb el forn preescalfat a 180º i els treiem quan estiguin enrossits, sobre uns 15 minuts aproximadament.


Que vagi de gust!